Karjulat iloitsevat ammattilaisten kädenjäljestä

Eila ja Kyösti Karjula rakensivat uuden kodin ja pohtivat, millaisen pihapiirin haluaisivat sen yhteyteen luoda. Heille oli itselleenkin kertynyt kokemusta pihanhoidosta isommista pihoista aiemmissa kodeissaan. – Kun muutimme pienempään kotiin, jossa on pienempi piha, halusimme luoda pihapiiriin tietynlaisen tunnelman ja harmonian, Eila Karjula kuvailee.

-Kun itse ideoi ja toteuttaa, alkaa tekeminen huomaamattaan kapeutua. Halusimme saada ammattilaisen raikkaan näkökulman pihaamme. Vuoropuhelu Vihertyö Niskasen kanssa oli alusta saakka helppoa ja vastasi odotuksiamme, Kyösti Karjula kertoo.

Karjulat ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun. – Suomalaiset panostavat usein kodin sisustukseen, mutta jostain syystä pihapiirin luomiseen ei ainakaan vielä olla oltu valmiita pureutumaan samalla tavalla, Kyösti Karjula pohdiskelee ja jatkaa: – Kyllä pihaan saa aivan uudenlaista ilmettä ja ideaa ammattilaiselta. Me saamme nyt nauttia ehyestä kokonaisuudesta, joka syntyi Vihertyö Niskasen toimesta.

Karjulat ovat tyytyväisiä, että löysivät osaavat tekijät suunnittelemaan kokonaisuuden sekä tekemään pihan laatoitukset ja istutusaltaat huolellisella otteella. Karjuloiden mielestä kivetysten pohjatöiden laajuus ja perusteellisuus vaati ammattitaitoiset tekijät.

Eila Karjula iloitsee lopputuloksesta: -Mikään ei jäänyt kaihertamaan mieltä. Kyösti Karjula on samaa mieltä: -Tämä oli hyvin loppuun viety kokonaisuus. Taidolla suunniteltu ja toteutettu piha on pitkäaikainen ilonaihe.